Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Izkušnje naših uporabnikov

Barbara Karničnik, dobitnica FB nagradne igre

Iz nagradne igre v svet z novimi očmi

Na Facebook strani sem zasledila nagradno igro za lasersko operacijo.  Po 15 letih nošenja očal sem že nekaj časa razmišljala o laserski odstranitvi dioptrije. Poskusim svojo srečo, sem si rekla. Nikoli nisem pričakovala, da se bo zgodilo tole: Kot da bi bilo včeraj, se spomnim, ko sem svoje ime zagledala skupaj z besedo winner. Kot verjetno večina izmed nas, sem bila v dilemi ali je to resnično ali ne.  Po nekaj urah vreščanja, sem se zavedala, da sem res jaz tista, ki je prejemnica laserske operacije, o kateri sem že nekaj časa sanjarila. Po  prvem pregledu, ko so mi povedali, da sem primerna za operacijo, sem začela razmišljati o možnosti, da ne bom več potrebovala svojih modrih očal.
 

5.11.: Dan D!!!!

Strahu pred operacijo ni bilo. Možnosti, da pridem domov s parom umetnih očes, prav tako ne. :D Vedela sem, da sem v dobrih rokah. Operacija je bila hitro zaključena. Moj vid je bil meglen. Po nekaj urah spanja, se je moj svet začel kristalizirati. Že isti večer po operaciji sem videla jasno kot nikoli prej.  Takrat sem vedela, kako se je počutila Esmeralda iz telenovele, ko je spregledala.  Če se mi je kakšen siv las lahko prej skril, se mi od tistega dneva naprej ne more več.
Premalo je besed, ki bi opisale veselje, ko končno nisi več odvisen od plastičnih okvirjev z debelimi stekli. Moram priznati, da sem potrebovala kar nekaj dni, da sem se navadila na vse te detaljle, ki jih prej nisem razločila. Od zvezd na nebu, do iglic na smreki, ki so bile prej zgolj razmazana packa, od neravne črte na moji veki in različnih nogavic na nogah. Čeprav slednjega ni mogoče preprečiti tudi s popolnim vidom kot ga imam sedaj, so ostali problemi odpravljeni.
 
Hvala vsem s očesne Klinike Svjetlost, ki so kakorkoli sodelovali pri Misiji (Ne)Mogoče ali dan, ko je Barbara spregledala :-)