Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Storitve
V zadnjih 22 let opravili smo več kot 35.000 operacij sive mrene. Klinika Svjetlost z vstavitvijo multifokalnih ali Symofny intraokularnih leč ima največje izkušnje v Jugovzhodni Evropi.

Siva mrena (katarakta)

Po izkušnjah pri vgradnji multifokalnih in intraokularnih leč z razširjenim razponom vida (več kot 6000) smo med vodilnimi evropskimi klinikami.   

V očesni Kliniki Svjetlost sivo mreno lahko operirate v roku enega tedna od opravljenega pregleda. Operacija mrene je neboleč, hiter, varen in učinkovit operativni poseg. Zaradi vrhunske tehnologije, ter zahvaljujoč znanju in izkušnjam naših kirurgov mreno lahko odpravite v roku treh ur od prihoda v Kliniko.

Naši operaterji v zadnjih 26 let so v „Svjetlosti“ opravili več kot 180.000 operacij sive mrene. Klinika Svjetlost ima v tem delu Evrope največje izkušnje pri vgradnji multifokalnih ali Synergy intraokularnih leč, s katerimi se pacient lahko znebi tako mrene kot nošenja očal. Z vgrajeno Symfony lečo pacient brez očal dobro vidi tako na blizu kot tudi na srednjo oddaljenost ter na daljavo.
NAROČITE SE

X2 dr. Ante Barišić

Kirurg sprednjega očesnega segmenta