Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLA za obradu osobnih podataka u svrhu naručivanja:

Naročanje za pregled

Službenik za zaštitu osobnih podataka:


voditelj@svjetlost.hr
Storitve
Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost je vodilna oftalmološka klinika v regiji, ki vam nudi kompletno oftalmološko storitev

Lasersko odstranjevanje dioptrije

V zadnjih 18 letih je samo v Kliniki Svjetlost v Zagrebu lasersko odstranjena dioptrija pri več kot 45 tisoč očeh, v ostalih treh klinikah (Split, Sarajevo, Banja Luka) pa še na 12 ticoč očeh.

Klinika Svjetlost ima štiri excimer laserje in dva femtosekundna laserja ter izvaja vse metode laserskega odstranjevanja dioptrije - tako imenovanega ALL LASER LASIK. Lasersko odstranjevanje dioptrije opravlja 12 naših zdravnikov.

Tudi 9 naših zdravnikov in 10 medicinskih sester je lasersko odstranilo dioptrijo med njimi tudi naši vodilni refraktivni kirurgi: prof. Nikica Gabrić in dr. Maja Bohač.

Za paciente, ki niso kandidati za laser zaradi previsoke dioptrije, ponujamo možnost korekcije z vgradnjo posebnih intraokularnih leč (ICL). Naši refraktivni kirurgi so tudi stalni predavatelji in inštruktorji na najpomembnejših evropskih oftalmoloških kongresih ter pedagogi s področja refraktivne kirurgije (BIH, Srbija, Črna Gora, Makedonija in Kosovo).