Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Storitve
Prof. dr. sc. Nikica Gabrić je opravil prvo lasersko odpravo dioptrije na Hrvaškem. Klinika Svjetlost se z lasersko odpravo dioptrije ukvarja že 23 let.

Lasersko odstranjevanje dioptrije

V zadnjih 24 let samo v Kliniki Svjetlost Zagreb dioptrija je laserski odpravljena z več kot 75 tisoč oči, v ostalih pet očesnih klinik (Split, Sarajevo, Banja Luka, Budva) s še 25 000 oči.

Klinika Svjetlost ima 2 Schwind Amarsi 1050RS laserja, 1 Schwind Amarsi 750S, 6 Wavelight Allegretto excimer laserjev in 2 Abbot iFS 150kHz femtosekundna laserja in izvaja vse metode laserskega odpravljanja dioptrije in t. im. ALL LASER LASIK.
Lasersko odstranjevanje dioptrije opravlja 12 naših zdravnikov.

Tudi 9 naših zdravnikov in 10 medicinskih sester je lasersko odstranilo dioptrijo med njimi tudi naši vodilni refraktivni kirurgi: prof. Nikica Gabrić in doc. dr. sc. Maja Bohač.

Za paciente, ki niso kandidati za laser zaradi previsoke dioptrije, ponujamo možnost korekcije z vgradnjo posebnih intraokularnih leč (ICL). Naši refraktivni kirurgi so tudi stalni predavatelji in inštruktorji na najpomembnejših evropskih oftalmoloških kongresih ter pedagogi s področja refraktivne kirurgije (BIH, Srbija, Črna Gora, Makedonija in Kosovo).
NAROČITE SE

X2 doc.dr.sc. Maja Bohač

Refraktivni kirurg