Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Izkušnje naših uporabnikov

Esai Morales - igralec

Esai Morales - actor

Esai Morales, ameriški igralec, ki je igral v več kot 100 filmov in nadaljevank je ujel kratek odmor med snemanjem prizorov s Tomom Cruiseom v novem nadaljevanju franšize Mission Impossible in je prišel v Zagreb na operacijo.

Gospod Morales, čeprav je videti mlajši kot 59 let se že dlje časa bori z bralno dioptrijo. Tim Klinike Svjetlost je rešil njegov problem in mu vrnil popoln vid na vseh oddaljenostih v 10 minutah.

„Moje delo je zelo zahtevno, razen telesne pripravljenosti moram biti pripravljen prebrati na stotine stran scenarija. Na žalost so moje oči kljub mojim prizadevanjem postale najšibkejši člen! Nosil sem 3 pari očal za branje in jih vedno izgubljal. Moj dobri prijatelj Armand Assante mi je povedal, da se je on svojega problema znebil v Zagrebu. Potem pa Cassandra Gava, Franco Nero in Tim Roth so me dodatno prepričali, da je Zagreb oz. Klinika Svjetlost najboljši naslov na svetu zame. Prišel sem ob 12. uri, ob 16. pa sem že bil operiran. Največ me je presenetilo, da sem že zvečer lahko bral na mobitel, naslednje jutro pa sem videl na vseh oddaljenostih, kot da sem spet star 25 let! Nič na mojem telesu ni izdalo moje starosti, razen ko sem skušal brati in bi potem zamižal in premikal predmete, da lahko ujamem, kaj piše... Profesor Gabrić me je v nekaj minutah pogovora prepričal, da sta njegova strokovnost in energija najboljši izbiri za moje oči. Operacija je bila neboleča in je trajala manj kot 5 minut na oko. Žal mi je le, da tega nisem storil že prej!“ je dejal Esai Morales.

Ekipa Klinike Svjetlost je gospodu Morales opravila bilateralno vstavitev Johnson&Johnson Synergy leč. Synergy leče so najnovejša generacija leč, ki rešujejo problem bralne dioptrije. To je tudi leča, ki jo je profesor Gabrić izbral tudi za svojo operacijo lansko leto.

Svjetlost je vodilna svetovna ustanova za vstavitev Synergy leč, kar tudi potrjuje status izobraževalnega centra za Johnson &Johnson za napredne oftalmološke tehnologije in je šele drugi tovrstni center v celotni Evropi