Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Izkušnje naših uporabnikov

Lea Filipovič - voditeljica in blogerka

Imela sem dioptrio -4,25 in od kar pomnim v bistvu nosim očala in leče. Ker me dioptrija omejevala v mojem delu sem se odločila na lasersko odpravo dioptrije. Odločila sem se za Kliniko Svjetlost. Prišla sem na pregled, kjer sem dobila sem vse potrebne informacije in hkrati občutek, da sem v pravih rokah.

Sama operacija je bila hitra, dobila sem kapljice, spila eno tableto in šla v ordinacijo. Ulegla sem se na mizo in je bilo čez malo več kot 5 minut vsega konec. Nič ni bolel, hitro je bilo, elegantno je bilo in preden sem vedela, sem jaz že vstala in gledala na uro. Vse sam videla in sploh nisem mogla verjeti da se tako hitro vse zgodilo. Jaz sam se odločila za FemtoLASIK metodo, zato ker je trenutno najbolj razširjena in popularna, najbolj varna in hkrati tudi zelo hitra in neboleča. Zdravnica je bila super vesela, jaz sem bila še bolj vesela, da je ona vesela, rekla je da je vse super, da je operacija uspela in da me zdaj čaka samo okrevanje. Dala mi je navodila kaj lahko, kaj ne smem, kaj se moram čuvati in rekla naj sam grem počivat in da je v bistvu super.

Klinika Svjetlost je presegla vsa moja pričakovanja, od tega da su ljudi tukaj noro prijazni, profesionalni, brez očal, čisto vsi so brez očal kar tudi nekaj pove, tako da ful dobra izkušnja, pa še kavo so mi skuhali.