Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Izkušnje naših uporabnikov

Maja Šuput – pevka

Že več let imam težave z vidom in na vse možne načine sem si poskušala olajšati življenje. Nisem mogla voziti po noči, drobne črke na mobilnem telefonu, kazalci na uri – vse je bilo zamegljeno. Filme sem gledala z veliko težav in sem pogosto imela glavobol.

Leta 2007 sem v drugi instituciji laserski odpravila dioptrijo, kaj je bilo fantastično, videla sem najmanjše črke, česa si sploh do tedaj nisem mogla predstavljati in sem s tem posegom bila zelo zadovoljna ter ga priporočam vsem. Ker sem imela zelo specifično dioptrijo in sem ena izmed redkih pacientov, ki se jim je dioptrija povrnila, sem prišla v Kliniko Svjetlost po novo rešitev. Očala in leče niso zame, delam ponoči, v klubih in diskotekah in sem v zadnje čase že nekako živela s tem, ampak nisem hotela, da mi bo to doživljenjska rešitev.
 
V posvetovanju z najstrokovnejšim osebjem, ki je med drugim bilo zelo prijazno, sem vrnila upanje, da se bom zagotovo znebila dioptrije in to z vstavitvijo Symfony leč. Celi postopek od dogovora do same operacije je opravljena v dveh pregledih in enemu telefonskemu klicu, poseg pa je opravljen v enem popoldnevu, brez mobilnega telefona in elektronske pošte. Vse je opravljeno v najkrajšem možnem času, do 15 minut na oko, že 2 uri, ki sem jih preživela v čudovitem bolniškem apartmaju, sem že bila v svoji postelji. Moj novi vid je tu, končno berem najmanjše črke, gledam filme, vozim avto, vsi so lepi, luštni in dragi in sem izjemno zadovoljna