Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Izkušnje naših uporabnikov

Vanesa Rola

Strah me je bilo! Pa kako strah! Ampak od trenutka, ko sem vstopila v Kliniko Svjetlost je ta strah izginil in pocutila sem se informirano, varno in predvsem v socutnih rokah.

Najprej je sledil pregled, naslednji dan operacija, po kateri sem že imela 50% vid, nato pa ponoven pregled v soboto. Ze naslednje jutro je razlika bila neverjetna se bolj neverjetno pa dejstvo, da vidim! Ker sem bila primeren kandidat za SMART SURFACE METODO je sicer zdravljenje potekalo malce dlje, kot pri najpogostejši metodi - Lasik, vendar sem okrevala hitro in pa kar je najbolj pomembno, povsem neboleče. 

Sedaj po okrevanju, lahko recem, da je bila laserska operacija dioptrije ena najboljših odločitev, pravtako pa izbira klinike Svjetlost.


Prav vsak zdravnik je poskrbel, da so tako pregledi, kot tudi operacija potekali v prijetnem vzdusju. In nikdar ne bom pozabila, ko mi je doktor Bohac takoj po posegu rekla, naj pogledam, koliko je ura. Od vzhičenja, da po vec kot 15 letih vidim, sem planila v jok, ko mi je doktor Bohač podarila najbolj topel in pristen objem, ki sem ga v tistem trenutku potrebovala. In ravno zato sem se odločila za kliniko Svjetlost, saj sem po priporočilih prijateljev družine in znancev izvedela, da ne le, da imajo najvec izkusenj s tega področja, ampak se tudi srčno potrudijo za vsakega pacienta in to sem tudi sama dozivela.