Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Naši zdravniki
dr. Srđan Bartulić

dr. Srđan Bartulić

 
  • Specialist anesteziologije in reanimatologije
  • srdan.bartulic@svjetlost.hr

Izobraževanje


Dr. Srđan Bartulić je po 2 letih splošne gimnazije v Sisku in Samoborju, leta 1994 končal dve leti programa Mednarodna matura (IB - International Baccaaluerate) na XV gimnaziji (MIOC) v Zagrebu. Leta 2001 je diplomiral na Medicinski fakulteti v Zagrebu, po enem letu pripravništva in opravljenem državnem izpitu je delal kot družinski zdravnik in zdravnik v HMP od leta 2003 - 2005.
Od leta 2004 aktivno sodeluje pri promociji in izobraževanju v okvirju projekta Hrvaškega travma sistema kot inštruktor hrvaške podružnice mednarodne organizacije ITLS (International Trauma Life Support) pri HGSS.
Leta 2005 je začel specializacijo iz anesteziologije, reanimatologije in intenzivne medicine v SB "Dr. Ivo Pedišić" v Sisku. Del specializacije je opravil v Veliki Britaniji - Manchester Royal Infirmary, Manchester, UK in Royal United Hospital, Bath, UK.
Specijalistički ispit je položio 2009, nakon čega je proveo još godinu na daljnjoj edukaciji u Velikoj Britaniji - Manchester Royal Infirmary (MRI), Manchester, UK.
Leta 2009 je opravil specialistični izpit, nato pa se je še eno leto izpopolnjeval v Veliki Britaniji - Manchester Royal Infirmary (MRI), Manchester, UK.
Leta 2010 se vrnil v SB „Dr. Ivo Pedišić“ v Sisku, kjer dela kot specialist anesteziologije, reanimatologije in intenzivne medicine.
Leta 2019 je opravil subspecialistični izpit iz intenzivne medicine.
Od leta 2022 dela kot anesteziolog v Kliniki Svjetlost, Zagreb.

Delovno področje


Splošna, lokalna, lokalno potencirana in regionalna anestezija pri operacijah sprednjega in zadnjega segmenta očesa pri otrocih in odraslih.