Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Armand Assante operiran na Kliniki Svjetlost

Armand Assante operiran na Kliniki Svjetlost
S filmskega seta v New Yorku v Zagreb na operacijo
Zagreb, 16. oktober 2018 – Ameriški filmski zvezdnik Armand Assante je obiskal Hrvaško, da bi se trajno znebil težav z vidom in je opravil operacijo oči, ki je opravljena v zagrebški Kliniki Svjetlost. Armand Assante je zdravje svojih oči, namesto velikih oftalmoloških centrov v ZDA, zaupal hrvaškim strokovnjakom in ga je osebno operiral prof. dr. sc. Nikica Gabrić. 

Ameriški igralec, ki je znan po številnih vlogah v filmskih uspešnicah, je Kliniko Svjetlost izbral po priporočilu Ivane Trump, prve žene ameriškega predsednika Donalda Trumpa in ameriških prijateljev, ki so se tudi svojih težav z vidom znebili v Kliniki Svjetlost.
 „Imel sem prosto štiri dni in se odločil priti na Hrvaško izključno zaradi vrhunskega strokovnjaka prof. dr. sc. Nikice Gabrića, da se znebim svojih težav z vidom. Dobesedno sem iz letala prišel v Kliniko Svjetlost in v manj kot 2 uri sem pregledan in operiran. Že danes vidim popolno in vidim, kot nisem že v zadnjih desetih letih.“ – je dejal Armand Assante po operaciji.

69 let star igralec, ki za sabo ima bogato umetniško kariero, ki je polna številnih nominacij in je okronana z emmyjem, tudi danes ne počiva, kaj je potrdil s tem, ko je povedal, da je v Zagreb prišel neposredno iz New Yorka, kje poteka snemanje njegovega novega filma.

 „Pri delu, s katerim se ukvarjam, 75 % časa letno berem, proučujem dokumente in filme in se vam oči trošijo. Vaše oči so okno v dušo sveta. Zato je zame bilo izjemno pomembno, komu bom zaupal svoj vid. Izkušnje, znanje in najmodernejša tehnologija, ki jo ima Klinika Svjetlost in prof.dr.sc. Gabrić so se izkazali, kot najboljša izbira. Operacija je bila hitra, neboleča in že danes vidim brez težav. Prepričan sem, da mi bo boljši vid pomagal, da še kakovostnejše in bolj uspešno opravljam svoje delo in si olajšam vsakdanjost.“ - je dodal Assante.

 „Prihod Armanda Assanteja je veliko priznanje za naše dosedanje delo in je to še eno potrdilo, da je Klinika Svjetlost prečkala meje Hrvaške in je zdaj globalno prepoznavna kot center izvrstnosti v oftalmologiji. Znani igralec, ki je lahko kjerkoli v svetu operiral svoje oči, je prišel k nam v Zagreb, na Hrvaško. Prav to dejstvo nam pomaga, da privabimo številno druge paciente iz tujine, glede na to, da je njegovo zadovoljstvo dodatno potrdilo kakovost in najvišje stopnje storitev, ki jih zagotavljamo“, je dejal prof. dr. sc. Nikica Gabrić, ustanovitelj in direktor Klinike Svjetlost ter je poudaril, da so Armandu Assanteju vstavili multifokalne leče v obe očesi, s katerimi se je trajno znebil dioptrije kot tudi začetne sive mrene, zaradi katere mu je vid bil zmanjšan na 70 %.

Oftalmološka Klinika Svjetlost je edina zasebna klinika na Hrvaškem in edina specialna bolnica za oftalmologijo, do danes pa je opravljeno več kot 125.00 vseh vrst posegov na očeh. Pred kratkim je dodeljena Kliniki Svjetlost tudi nagrada Star Diamond Award kot priznanje za izvrstnost na področju oftalmologije, izbrana je kot regionalni lider v diagnostiki in zdravljenju z več kot 20 let izkušenj opravljanja vrhunske storitve.

Armand Assante operiran na Kliniki Svjetlost