Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

„Dobro jutro, Hrvaška“ in gostovanje zdravnika Klinike Svjetlost

„Dobro jutro, Hrvaška“ in gostovanje zdravnika Klinike Svjetlost
V studiu „Dobro jutro, Hrvaška“ o laserski operaciji mrene sta govorila dr. Ivan in dr. Krešimir Gabrić.
Laserska operacija mrene je robotizacija medicine v rokah najboljših strokovnjakov. V studiu „Dobro jutro, Hrvaška“ sta gostovala dr. Ivan Gabrić in dr. Krešimir Gabrić iz naše Klinike Svjetlost, ki v sodelovanju z Johnson&Johnson Visionom ponuja lasersko operacijo mrene.

Kompanije razvijajo nove materiale, nove oblike leč, omogočajo še boljše pogoje vida in pravzaprav se približujejo idealu, da človek po operaciji sploh ne potrebuje očal.
Več kot 4 mesece v Kliniki Svjetlost v Zagrebu se opravljajo operacije mrene z laserjem namesto kot do zdaj z ultrazvočno metodo. Gre za revolucijo v oftalmologiji, ker so se do zdaj operacije opravljale z ultrazvočno metodo in je veščina kirurga bila ključna za rezultat posega. Naprava omogoča, da se z laserjem popolnoma precizno opravijo vsi težki koraki operacije.
Pacient v manj kot 2 minuti na tem laserju dobi popolnoma natančno izveden poseg brez komplikacij. Johnson&Johnson Vision Catalys, ki jih je samo 40 na celem svetu, opravi gotovo celo operacijo. Hiter in enostaven poseg omogoča, da vidite in je najboljša naložba v zdravje.