Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Dr. Bohač kirurginja meseca po izbiri vodilnega svetovnega združenja refraktivnih kirurgov!

Dr. Bohač kirurginja meseca po izbiri vodilnega svetovnega združenja refraktivnih kirurgov!
Največje svetovno združenje kirurgov sprednjega očesnega segmenta je razglasilo dr. Majo Bohač za refrakitvno kirurginjo meseca!
Uredniški svet Mednarodnega združenja refraktivnih kirurgov (International Society of Refractive Surgery-ISRS) je razglasil dr. Majo Bohač za kirurginjo meseca. Ta prestižna nagrada za voditeljico Oddelka za refraktivno kirurgijo Klinike Svjetlost je rezultat uspešnih očesnih operacij, v katerih so predstavljene nove in inovativne operativne metode ter reševanje zahtevnih primerov in prejšnjih zapletov. Operacije so posnete in javno objavljene kot del videokirurškega kongresa, na katerih operaterji kolegam omogočajo, da v živo spremljajo potek operacije in se učijo.
 
Dr. Maja Bohač je nagrajena kot del tima Klinike Svjetlost, ki ga sestavljajo prof. Nikica Gabrić, prof. Iva Dekaris in dr. Vesna Cerović. Vodilno svetovno združenje refraktivnih kirurgov (ISRS) je izbralo in priporočilo tudi njihove videooperacije. Člani ISRS-a so pomembni operaterji sprednjega očesnega dela iz več kot 80 držav, združenje pa je tudi partner Ameriške oftalmološke akademije. Objava kirurga meseca je eden od načinov, s katerim se poudarja odličnost v poklicu, nagrajene pa uvršča v svetovni vrh. Nagrada ima poseben pomen, saj jo dodeljuje stroka, za izobraževanje svojih članov.