Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Naročanje za pregled

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Ivana Trump je operirala oči v Kliniki Svjetlost

Ivana Trump je operirala oči v Kliniki Svjetlost
Prva žena ameriškega predsednika Ivana Trump je podarila svoje zaupanje Specialni bolnici za oftalmologijo Svjetlost.
Zagreb, 27. april 2019 – Ivana Trump v teh dneh prebiva v Zagrebu, eden izmed glavnih razlogov njenega obiska Hrvaški pa je operacija oči, ki je uspešno opravljena v zagrebški Kliniki Svjetlost. Tako se je prva žena ameriškega predsednika Donalda Trumpa zavedno znebila svojih težav z vidom.


Ivana Trump je svetovno znana oseba, ki je odločila svoje oči zaupati hrvaškim strokovnjakom iz Klinike Svjetlost in prof. dr. sc. Nikici Gabriću, ki jo je osebno operiral. Svojih težav z vidom v zagrebški Kliniki Svjetlost znebile so se tudi svetovne zvezde Armand Assante, Franco Nero, Rade Šerbedžije kot tudi domače Tin Srbić, Maksim Mrvica, Oliver Dragojević, Zvonimir Boban, Miroslav Blažević in številni drugi.„O vrhunski oftalmološki kliniki v Zagrebu so mi povedali prijatelji iz New Yorka, ki so že tukaj operirani in ki imajo samo pohvale za storitev in strokovnjake. Pri njih sem opazila, da jim je operacija popolnoma dvignila kakovost življenja in sem po opravljenem pregledu čakala ustrezen trenutek, da opravim poseg.“ – je poudarila Ivana Trump po operaciji.


Gospa Trump se je navdušila s kliniko Svjetlost še lansko leto, ko je prišla v Zagreb, kot časten gost na tekmovanju za Miss Universe Hrvaške. Potem je opravila pregled pri profesorju Gabriću, ki ji je svetoval operacijo vstavitve Symfony intraokularnih leč, s katerimi bi se znebila svojih težav z vidom. Zaradi obveznosti takrat ni mogla opraviti operacije in je zato zdaj spet obiskala Zagreb, da se zavedno znebi očal.


„Operacija je bila hitra, neboleča in že danes vidim brez težav in brez očal. Imam popolnoma drugačen in lepši pogled na svet, ki ga bom zdaj spet odkrivala.“ – je dodala Ivana Trump, ki je po opravljeni operaciji tudi letos sodelovala kot članica žirije, ki bo razglasila najlepšo Hrvatico in naslednjo hrvaško predstavnico na svetovnem izboru Miss Universe.


70-letna podjetnica je pred kratkim izdala tudi knjigo „Odraščanje Trumpovih“ v kateri opisuje življenjsko pot svojih treh otrok, dveh sinov Donalda Jr. in Erica ter hčerke Ivanke, ki je danes znana kot desna roka svojega očeta Donalda Trumpa. Kot poslovna žena, ki je aktivna v vsakem pogledu svojega življenja, dober vid in neodvisnost od očal so ji zelo pomembni. 


„S prihodom pacientov, kot je Ivana Trump začela, se je spreminjati zaznava Hrvaške kot zemlje, ki gostom ponuja samo morje in sonce. S takšnimi dogodki se ustvarja zgodba o Hrvaški kot zaželeni destinaciji za zdravstveni turizem in državi, v kateri tudi najzahtevnejši pacienti lahko dobijo vrhunsko medicinsko storitev. Klinika Svjetlost je že zdavnaj prestopila meje Hrvaške in je postala brand v svetu, to se pa lahko ustvari le, če imate moderno tehnologijo, vrhunske in izkušene strokovnjake, tudi pa s posebnim pristopom do vsakega pacienta“ je rekel prof. dr. sc. Nikica Gabrić, ustanovitelj in direktor Klinike Svjetlost, ki je poudaril, da so Ivani Trump vstavili posebne Symfony intraokularne leče v obe očesi, s katerima se je znebila dioptrije kot tudi začetne sive mrene.