Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost je dobila še eno veliko mednarodno priznanje

Klinika Svjetlost je dobila še eno veliko mednarodno priznanje
Klinika Svjetlost je osvojila drugo mesto v kategoriji „Mednarodna očesna klinika leta“ na IMTJ summitu, enega najpomembnejših summitov medicinskega turizma v svetu.
Opatija, 27. april 2017 – Po osvojenih nagradah v Cannesu, Berlinu in Milanu, Klinika Svjetlost je na International Medical Travel Journal – IMTJ, enega najpomembnejših summitov medicinskega turizma v svetu bila druga v kategoriji "International Eye Clinic of the Year".

Opatija je od 24. do 27. aprila ugostila IMTJ Medical Travel Summit 2017, ki ga je organiziral International Medical Travel Journal in podjetje Intuition Communication iz Velike Britanije v sodelovanju s Klasterom zdravstvenega turizma Kvarnerja.

Summit je združil vrhunske evropske strokovnjake na področju zdravstvenega turizma iz več kot 45 držav po svetu, nagrade so pa prejeli najboljši, ki s svojim delom, znanjem in strokovnostjo prispevajo k razvoju svoje stroke.

Klinika Svjetlost je konkurirala v kategoriji "International Eye Clinic of the Year“ v kateri je imenovana kot druga najboljša klinika na svetu. Prednost pred Kliniko Svjetlost je imela edino renomirana Moorfields Eye Hospital iz Dubaja.

To je še eno veliko mednarodno priznanje, ki potrjuje kakovost in uvršča Kliniko Svjetlost med vodilne oftalmološke klinike v svetu.