Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost je dobitnik prestižne evropske nagrade „Best Regional Hospital“

Klinika Svjetlost je dobitnik prestižne evropske nagrade „Best Regional Hospital“
Klinika Svjetlost je v Cannesi prejela prestižno nagrado „Best Regional Hospital“ kot potrditev za izvrsnost v področju oftalmološke stroke, ki je prepoznana na evropski ravni
Cannes, 7. 10. 2016. - Klinika Svjetlost je v Cannesi prejela prestižno nagrado „Best Regional Hospital“ kot potrditev za izvrsnost v področju oftalmološke stroke, ki je prepoznana na evropski ravni. Prestižna nagrada je Kliniki Svjetlost dodeljena od strani Evropskega poslovnega sveta (Europe Business Assembly, Oxford, UK) na konferenci „Izvrsnost v kvaliteti in upravljanju“.

Oftalmološka Klinika Svjetlost je dobitnik glavnega priznanja med nomiranimi zdravstvenimi klinikami različnih dejavnosti, ki so izbrani na podlagi naslednjih pogojev: meneđment, izvrsnost osebja, skrb za varnost pacientov, tehnološka infrastruktura in inovativni pristop zdravstvu. Razen tega ocenjevana je tudi kvaliteta storitve, profesionalni dosegi v stroki, priznanja doma in v tujini ter izkušnje pacientov. Lastnik in ravnatelj Svjetlosti, prof. Nikica Gavrić je dobitnik priznanja za“Meneđera leta“.

Očesna Klinika Svjetlost je edina privatna klinika na Hrvaškem in je edina specialna bolnišnica za oftalmologijo, ki je ustanovljena leta 1998. Do danes je v Kliniki opravljeno več kot 100.000 posegov na očesih. Glavna klinika je v Zagrebu, a ostale Klinike se nahajajo v Splitu, ter v Bosni in Hercegovini v Sarajevu in Banja Luki. Največje mednarodno priznanje je prišlo lanjsko leto na svetovnem videokirurškem kongresu v Milanu na katerem so operaterji Klinike Svjetlost osvojili „oftalmološkega Oscara“. Operacije so potekale v živo v konkurenci več evropskih klinih pri čemer je operacije v živo sprmljalo več tisoč oftalmologov iz celega sveta.

Intervju doc. Ratimira Lazića, namestnika medicinskega direktorja Klinike Svjetlost lahko preberete TUKAJ.