Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost med najbolj prestižnimi svetovnimi znamkami

Klinika Svjetlost med najbolj prestižnimi svetovnimi znamkami
American Academy of Hospitality Sciences je podelilo nagrado Kliniki Svjetlost
Zagreb, 5. september 2018. – Klinika Svjetlost je prva zdravstvena Klinika na Hrvaškem in območju, ki je prejela mednarodno priznanje International Star Diamond Award, a izročil ga je osebno Joseph Cinque, predsednik organizacije American Academy of Hospitality Sciences. Ta nagrada je še samo eno potrdilo odličnosti, ki jo Klinika Svjetlost gradi zadnjih 20 let in še eno priznanje v mednarodnem okolju.

International Star Diamond Award je edinstven program, ki nagrajuje odličnost v svetovnem merilu in je začel z delovanjem leta 1949, a dodeljuje ga neprofitna organizacija American Academy of Hospitality Sciences s sedežem v New Yorku. Nagrada za odličnost se podeljuje na področju medicine, turizma in vseh storitvenih dejavnostih.

Klinika Svjetlost je prva na Hrvaškem in območju, ki se je pridružila najbolj znanim globalnim svetovnim znamkam, ki so prejele to dragoceno priznanje. Podelitev nagrad je potekala v Zagrebu v Kliniki Svjetlost s številnimi gosti, kot je minister za zdravje Milan Kujundžić, podpredsednik hrvaškega parlamenta Milijan Brkić in župan Zagreba Milan Bandić.

„Hrvaška ima strokovno znanje in kakovost za boljšo uvrstitev na svetovnem zemljevidu medicinskega turizma. Doživljam to nagrado kot še eno potrditev, da je Klinika Svjetlost globalno priznana kot center odličnosti na področju oftalmologije.

Star Diamond Award so prejele nekatere vodilne letalske družbe, voditelji v avtomobilski industriji ter najbolj znani hoteli, ki ponujajo svoje storitve na najbolj prestižnih turističnih destinacijah na svetu. Vsaka svetovna nagrada, kot je tudi ta nam pomaga, da pritegnemo paciente iz tujine, ker take nagrade še dodatno potrjujejo kakovost storitve, ki jo zagotavljamo.“ – dejal je ob prejemu nagrade Nikica Gabrić, ustanovitelj in ravnatelj Klinike Svjetlost.

Nagrada je podeljena Kliniki Svjetlost kot priznanje za odličnost na področju oftalmologije, in je bila izbrana kot regionalni vodja v diagnostiki in zdravljenju z 20 letno izkušnjo.

 „Prišel sem naravnost iz New Yorka in sem se osebno prepričal, da je prof. dr. sc. Nikica Gabrić z njegovo delovno skupino najboljši. Včeraj so mi operirali sivo mreno na obeh očesih in danes že imam odličen vid. Prof. Gabrić ima osebnost in karizmo, ki te privlači in lahko ste srečni, da ga imate za zdravnika na Hrvaškem, zdravnika, ki daje vse najboljše od sebe – srce in dušo. Dejstvo, da vsak dan delajo na izboljšanju kakovosti zdravstvenih storitev za svoje paciente je več kot dovolj za podelitev te nagrade. Upam, da bo ta nagrada prispevala k še boljšemu uvrščanju Klinike Svjetlost na svetovnem zemljevidu odličnosti.“ – dejal je Joseph Cinque na podelitvi nagrade.

Prof. dr. sc. Gabrić je ob prejemu nagrade dejal, da je to še en dokaz, da je Klinika Svjetlost prestopila mejo Hrvaške in poudaril, da tretjina prihodkov prihaja od tujih pacientov. Ob tej priložnosti je poklical vse zasebne in državne inštitucije, da skupaj sodelujejo pri razvoju hrvaškega zdravstvenega varstva, še posebej v zdravstvenem turizmu, ki ima izjemen potencial.

Klinika Svjetlost med najbolj prestižnimi svetovnimi znamkami