Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Klinika Svjetlost tudi letos ponosni sponzor "Slovenke leta"

Klinika Svjetlost tudi letos ponosni sponzor
v Grand Hotelu Union je že 29 krat potekala slovesnost, ki se zalaga za človeške in humane vrednote
Ljubljana, 4. december 2017. - Letos so bralci časopisa Jana za Slovenko leta 2017 izbrali Petro Greiner, ustanoviteljico Zavoda 13 za skrb otrokov. Slovesnost je potekala 29. krat v Grand hotelu Union. Slovenka leta je slovenski častni naziv in nagrada, ki ga podeljuje revija Jana na podlagi glasovanja bralcev, s katerim počastijo Slovenko, ki je posebej zaznamovala Slovenijo.

Vse kandidatke na izboru so močne, pogumne in vztrajne ženske z različnih področij, ki so še posebej izstopale v letošnjem letu. Slovenka leta je namreč ena redkih tradicionalnih prireditev, ki že dolgih 29 let simbolizira poklon vsem damam, ki ustvarjajo boljši svet. Še posebej pa Janinim desetim izbranim kandidatkam, ki so s svojim delom in osebnostjo pozitivno zaznamovale življenje posameznikov in družbe kot celote in jim vtisnile neizbrisen pečat.

Slovenka leta 2017, Petra Greiner je mati drugorojene Sofie s prirojeno genetsko napako – trisomija. Z ustanovitvijo Zavoda 13 je Petra spodbudila k ozaveščanju o drugačnosti, sprejemanju otrok s posebnimi potrebami in zagotavljanju potrebne pomoči in podpore tem družinam. 

Klinika Svjetlost je tudi letos ponosni sponzor te čudovite podelitve. „Veseli nas da smo del zgodbe, ki ima za cilj promocijo človeških in humanih vrednot za katere se tudi sami zavzemamo“, je povedal dr. Ante Barišić, predstavnik Klinike Svjetlost na Slovenki leta.