Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Kongres Ameriškega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo (ASCRS)

Kongres Ameriškega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo (ASCRS)
Na kongresu Ameriškega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refraktivno kirurgijo (ASCRS), ki je potekal julija 2021 v Las Vegasu, sta sodelovala dr. Ivan Gabrić in dr. Krešimir Gabrić.
 
Z obiskovanjem in vodenjem strokovnih predavanj ter udeležbo v interaktivnih delavnicah naši zdravniki so imeli priložnost izmenjati praktične izkušnje in strokovna teoretična znanja z največjimi oftalmološkimi strokovnjaki.
Letošnje srečanje Ameriškega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refraktivno kirurgijo (ASCRS) je potekalo od 23. do 27. julija v Las Vegasu.
Na srečanju so sodelovali zdravniki z vsega sveta, našo kliniko pa sta zastopala dr. Krešimir Gabrić in dr. Ivan Gabrić, ki je imel tudi dve predavanji: Management of Post- LASIK Ectasia and Visual Outcomes in Spectacle Independence with a New Hybrid Presbyopia Correcting IOL- Tecnis Synergy ZRF00V.
Na ta način smo potrdili, da smo ustanova, ki teži k nenehnemu profesionalnemu in osebnemu razvoju kot tudi dejstvo, da smo vodilni v svetu, ko gre za uvajanje novih tehnologij in razvoja novih metod operacij.