Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Kongres Evropskega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo (ESCRS)

Kongres Evropskega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo (ESCRS)
Z obiskovanjem strokovnih predavanj in udeležbo v interaktivnih delavnicah naši zdravniki so imeli priložnost izmenjati praktične izkušnje in znanja z največjimi oftalmološkimi strokovnjaki.
Zimski sestanek, 24. po vrsti, Evropskega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo (ESCRS) v sodelovanju z maroško družbo za implantacijo in refrakcijsko kirurgijo (SAMIR), je potekal od 21. do 23. februarja v Maroku.
Kongresa se je udeležilo več kot 1940 udeležencev iz 73 različnih držav in je upravičil naziv najboljšega in največjega evropskega oftalmološkega zbiranja.
„Veseli smo, da je prvo srečanje potekalo na afriški celini in da so se pridružili tudi kolegi iz SAMIR-ja, maroške Družbe za implantacijsko in refrakcijsko kirurgijo“ je povedal profesor Rudyi MMA Nuijts, predsednik Evropskega združenja zdravnikov za kirurgijo katarakte in refrakcijsko kirurgijo.

Z obiskovanjem in vodenjem strokovnih predavanj ter udeležbo v interaktivnih delavnicah naši zdravniki so imeli priložnost izmenjati praktične izkušnje in strokovna teoretična znanja z največjimi oftalmološkimi strokovnjaki.

Na ta način smo potrdili, da smo ustanova, ki teži k nenehnemu profesionalnemu in osebnemu razvoju kot tudi dejstvo, da smo vodilni v svetu, ko gre za uvajanje novih tehnologij in razvoja novih metod operacij.