Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Lepa Brena je spremenila pogled na svet v Kliniki Svjetlost

Lepa Brena je spremenila pogled na svet v Kliniki Svjetlost
Lepa Brena je po operaciji gledala film brez očal
Svetovno znana estradna umetnica z naših prostorov, Lepa Brena se je odločila znebiti težav z vidom v Kliniki Svjetlost, kje jo je operiral prof. dr. Nikica Gabrić. Z vstavitvijo multifokalnih leč profesor je rešil Brenino večletno težavo z dioptrijo na bližino, srednjo oddaljenost in daljavo, tako da ji ni več treba nositi dioptrijskih očal.

Lepa Brena je ob tej priložnosti dejala: „Ljudje, sem nova žena, ki vidi odlično. Sem res bila nora, da tega nisem prej opravila, čeprav sem za profesorja Nikico slišala še šest let nazaj“.

Lepa Brena, zadovoljna z rezultatom operacije še dodaja „Imela sem težave z branjem in sem vedno iskala očala, če sem morala nekaj prebrati ali narediti. Po operaciji očal ne potrebujem več. Živim udobnejše, izboljšala se kakovost mojega življenja. Isti večer, po operaciji, sem gledala film brez očal!“ – navdušeno poudarja popularna pevka.

Brena je na poseg šla s svojo najboljšo prijateljico in sodelavko Kato Tomović in sta ena drugi bili podpora. Na kontrolnem pregledu sta navdušeno govorili o neboleči operaciji, ki je opravljena hitro zahvaljujoč spretnosti profesorja Gabrića.