Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Naročanje za pregled

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Obiščite nas na sejmu Narava-Zdravje in se pustite presenetiti

Obiščite nas na sejmu Narava-Zdravje in se pustite presenetiti
Naročite se na pregled, ker smo za vse obiskovalce pripravili presenečenja - popuste na vse storitve, ki jih naša Klinika ponuja. Sodelujte v nagradni igri - osvojite lasersko odpravljenje dioptrije!
Od četrtka 24.11. do nedelje 27.11. poiščite razstavljalni prostor očesne Klinike Svjetlost na Gospodarskem razstavišču in izvedite, kaj ponuja največja oftalmološka klinika v regiji. Izvedite vse o laserski odpravi dioptrije, kako se znebiti mrene, kako živeti brez dioptrije v tretji življenjski dobi in kako skrbeti za zdravje očesnega ozadja.

Osebje Klinike Svjetlost bo odgovorilo na vsa vprašanje in morebitne dvome. Naročite se na pregled, ker smo za vse obiskovalce pripravili presenečenja - popuste na vse storitve, ki jih naša Klinika ponuja. Sodelujte v nagradni igri. Srečne obiskovalce bomo nagradili s 5 brezplačnih pregledov za lasersko odpravljanje dioptrije. Najsrečnejši obiskovalec bo nagrajen z brezplačnim odpravljanjem dioptrije! Ali potrebujete še kakšen razlog za obisk? Veselimo se srečanja na sejmu! :)