Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

OPHTHALPRENEURS je gostil našega dr. Ivana Gabrića

OPHTHALPRENEURS je gostil našega dr. Ivana Gabrića
Ophthalpreneurs, Italija, od 14. do 17. marca.
Dr. Ivan Gabrić je imel tri pomembna predavanja na temo inovacij v oftalmološki industriji v okviru kongresa Ophthalpreneurs, ki je potekal v Stresi, Italija, od 14. do 17. marca.
 
Glavna tema kongresa je bila, kako približati sodobno oftalmologijo pacientom in jih bolje izobraziti o dostopnosti storitev, kot so lasersko odstranjevanje dioptrije ali operacija bralne dioptrije.
 
Dr. Ivan Gabrić predstavlja kliniko Svjetlost, vodilno oftalmološko ustanovo na svetu, ko gre za uporabo in razvoj naprednih rešitev v oftalmologiji.
Danes je Svjetlost razvojni center za lasersko odstranjevanje dioptrije za dve vodilni podjetji: Schwind Eye Tech Solutions in Johnson&Johnson.
V Svjetlosti se razvijajo tudi nove intraokularne leče v sodelovanju z italijansko podjetjem SIFI in ameriškim Johnson & Johnson.
 
Kolegi iz sveta so spoznali tudi podjetniško plat dr. Gabrića, ko je prišla na vrsto predstavitev izkušenj in možnosti črpanja sredstev iz EU skladov za napredne projekte, kot je uporaba umetne inteligence za izboljšanje rezultatov očesne kirurgije.