Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Praznovanje 20. obletnice Klinike Svjetlost

Praznovanje 20. obletnice Klinike Svjetlost
V velikem stilu je potekalo praznovanje 20. obletnice dejavnosti Klinike Svjetlost, a ugledni udeleženci so potrdili, da je Klinika Svjetlost pozitiven primer uspešnega poslovanja v jugovzhodni Evropi.
Zagreb, 23. februar – Klinika Svjetlost je praznovala 20. obletnico dejavnosti. Na slovesnosti je bilo prisotno več kot 700 udeležencev, med njimi je bila tudi predsednica Republike Hrvaške Kolinda Grabar Kitarović, predsednik Črne gore Filip Vujanović, podpredsednik hrvaškega parlamenta Milijan Brkić, minister za zdravje Milan Kujundžić in odposlanec predsednika Bosne in Hercegovine Rade Bošnjak. Slovesnosti so se udeležili tudi nekdanji predsedniki Republike Hrvaške Stjepan Mesić in Ivo Josipović, ter tri nekdanja predsednika hrvaške vlade Franjo Gregurić, Zlatko Mateša in Jadranka Kosor.

“Ljudje me zelo pogosto vprašajo, zakaj sem za ime klinike izbral “Svjetlost”, ne pa “Gabrić”. Zato ker svetlobna energija predstavlja nov začetek, dokler tema predstavlja kaos. V vsakem človeku se odvija boj med temo in svetlobo, tema kot strah in svetloba kot želja, da izpolniš svoje sanje. Upam, da vam bo Klinika „Svjetlost“ pomagala v življenju, da izpolnite svoje sanje in življenjski namen”, v svojem govoru je dejal profesor Nikica Gabrić, ustanovitelj in ravnatelj Klinike Svjetlost.

Predsednica Republike Hrvaške Grabar-Kitarović v svojem govoru je poudarila, da je Klinika “Svjetlost” primer, ki pošilja jasno sporočilo, da je v Hrvaški možno uspeti kljub težavam. – Primer “Svjetlosti” je zelo pomemben danes, ko se mladim v Hrvaški ponujajo takojšnje rešitve in uspeh čez noč kot edina alternativa. Stabilni rast in razvoj so edina zanesljiva pot za mlade, da ostanejo v državi kot tudi prebujanje pogleda skozi osebni razvoj in napredovanje ter primerljivost in konkurenčnost na mednarodnem in regionalnem trgu, dodala je predsednica. – Še posebej me veseli uspeh Klinike “Svjetlost” v sosednjih državah, kaj je dokaz možnosti in potrebe po nenehnem razvoju gospodarskega sodelovanja, je dejala Grabar-Kitarović. 

Ob 20. obletnici Klinike Svjetlost, profesor Gabrić je podelil 20 nagrad osebam za poseben prispevek svojim delom pri ustvarjanju Klinike Svjetlost. 

Po uradnem delu obletnice je nastopilo druženje in zabava. Za odlično ozračje poskrbeli so se Tereza Kesovija, Petar Grašo, Toni Cetinski in Paganini bend, a na njihov repertoar se je plesalo dolgo v noč.

Fotografije z 20. obletnice lahko pogledate tukaj:

Praznovanje 20. obletnice Klinike Svjetlost