Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Še ena hollywoodska zvezda operirana v zagrebški Kliniki Svjetlost

Še ena hollywoodska zvezda operirana v zagrebški Kliniki Svjetlost
Vse življenje sem trepela zaradi slabega vida in zdaj v manj kot 24 ur po operaciji vidim stvari, ki jih še nikoli nisem videla...
Zagreb, 26. avgust 2019Cassandra Gava (60), ki je igrala in sodelovala v produkciji več kot 50 filmov v Hollywoodu, po Armandu Assanteju, Francu Neru in Ivani Trump se je odločila svojih težav z vidom znebiti v zagrebški Kliniki Svjetlost.

Gospa Gava, ki je dopotovala v Zagreb naravnost s Sarajevo Fillm Festivala, je odločila svoj vid zaupati prof. Gabriću in njegovemu timu, ko je lanjsko leto v času snemanja filma s Francom Nerom v Zagrebu srečala Armanda Assanteja na večerji in ko ga je vprašala, kaj dela v Zagrebu, je z njo podelil, da je pred nekaj ur operiral obe očesi v Kliniki Svjetlost. Gospe Gave zaradi obveznosti do zdaj ni uspelo opraviti operacije.
 
„Večkrat sem klicala Franca in Armanda! Vse sem ju vprašala, kako je bilo, ali boli, ali sta kaj videla...Veste, jaz sem res veliki strahopetec in še vedno ne verjamem, da sem to naredila! Vse življenje sem trpela zaradi slabega vida in zdaj v manj kot 24 ur po operaciji vidim stvari, ki jih nikoli prej nisem videla... Pomagalo je, ko sem izvedela, da je tudi moja prijateljica Ivana Trump tudi bila v rokah prof. Gabrića in njegovega tima in sem se zato odločila, da ne bom več čakala in da bom to storila...Bilo je veliko lažje, kot sem si mislila, res se operacije sploh ne spominjam.“
 

„Zame osebno in za našo Kliniko je to velika čast. Namreč, gospa Gava in gospa Trump, kot tudi gospoda Nero in Assante, kot svetovni ljudje so operacijo lahko opravili kjer koli na svetu, vendar so se odločili priti na majhno Hrvaško in tu opraviti operacijo. To je dokazilo, da poleg tega, da imamo vrhunsko tehnologijo, je naša storitev na ali nad nivojem, ki jo nudijo zdravniki v ZDA!“ je poudaril prof. Nikica Gabrić, ki je opravil operacijo gospe Gave v manj kot 14 minutah. Vstavljena ji je multifokalna leča, ki popravlja njeno kratkovidnost, bralno dioptrijo in astigmatizem. To je posebna leča, ki jo izdeluje Zeiss in je narejena posebej za gospo Gavo.
 
„Res me je bilo strah, prvo jutro si nisem upala odpreti očes, v strahu, da mi vid ne bo odličen, ampak na nagovor prof. Gabrića sem jih odprla in sem lahko prebrala oglase, oddaljene 200 metrov....Nikoli prej nisem videla tako daleč,“ je poudarila Gava, ki bo v Zagrebu še 3 dni preden se vrne k svojim obveznostim v Los Angelesu.