Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Študentje medicine v Kliniki Svjetlost

Študentje medicine v Kliniki Svjetlost
V Specialni bolnišnici za oftalmologijo Svjetlost, Kliniki za oftalmologijo Medicinske fakultete Univerze na Reki, del programa iz kolegija oftalmologije so imeli študentje študija medicine.
V Specialni bolnišnici za oftalmologijo Svjetlost, Kliniki za oftalmologijo Medicinske fakultete Univerze na Reki, del programa iz kolegija oftalmologije v času od 06.02. – 13.02.2020 so imeli študentje 5. letnika študija medicine.
 
Predavanja o presaditvi roženice, refraktivni kirurgiji, mreni, glavkomu in škilavosti so imeli predavatelji Katedre za oftalmologijo Medicinske fakultete na Reki, profesorica Iva Dekaris, voditeljica Oddelka za presaditev roženice in medicinska direktorica Klinike Svjetlost, doc.dr.sc. Ivana Mravičić, voditeljica oddelka za otroško oftalmologijo in škilavost ter Oddelka za okuloplastiko, doc.dr.sc. Ratimir Lazić, voditelj Oddelka za mrežnico, dr.sc. Maja Bohač, voditeljica Oddelka za refraktivno kirurgijo, dr.sc. Nataša Drača z Oddelka za mrežnico in dr. Ante Barišić, voditelj Oddelka za sivo mreno.

Razen predavanja študentje so imeli priložnost udeležiti se operacij sive mrene in vitrektomije.