Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Svjetlost dobila najvišjo bonitetno oceno v letu 2018

Svjetlost dobila najvišjo bonitetno oceno v letu 2018
Zahvaljujoč odličnim delovnim rezultatom Klinika Svjetlost je peto leto zapored nositelj najvišje bonitetne ocene AAA.
Zagreb, 12. februar 2019 – Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost je dobila vredno priznanje poslovne odličnosti – najvišjo bonitetno oceno AAA, ki po mednarodnem sistemu ocenjevanja bonitet dodeljuje podjetje Bisnode. Certifikat je potrdilo uspešnih delovnih rezultatov Klinike Svjetlost v letu 2018. 


Oftalmološka Klinika Svjetlost je že peto leto zapored zadovoljila vsa stroga finančno-analitična merila po metodologiji, ki je specifična za področje celotne Evrope in je pridobila pravico, da postane nositelj mednarodnega Certifikata bonitetne odličnosti. Certifikat je tudi potrdilo, da Svjetlost spada v skupino 5 % najboljših poslovnih subjektov na Hrvaškem.


Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost poslovnega subjekta. Temelji se na finančnih poročilih subjekta za lansko poslovno leto in napoveduje zanesljivost dela v naslednjih dvanajst mesecev. Ona je potrditev dolgoletnega sistemskega in kakovostnega dela, ki nositelje certifikatov namešča v sam vrh domačega gospodarstva. So tudi enakopravni s podjetji v EU, ker se pri ocenjevanju uporablja enaka metodologija in enaka merila.