Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Svjetlost je prejela novo evropsko nagrado za kakovost

Svjetlost je prejela novo evropsko nagrado za kakovost
Priznanje kakovosti – Quality Choice dodeljuje Evropska krovna organizacija za kakovost, ki je namenjeno za najboljša svetovna podjetja, javne uprave in organizacije, ki poudarjajo kakovosti in inovativnost svojih storitev in izdelkov. Tako se je Klinika Svjetlost našla v družbi nekaterih največjih svetovnih podjetij, kot so Philips, UniCredit banke, Air Canade in japonske Konica Minolte, ki so bile odlikovane v preteklih letih.
Berlin, 13. december 2016 – V okvirju slovesnosti Evropsko združenje za kakovost (ESQR) oftalmološki Kliniki Svjetlost je dodelilo prestižno nagrado Quality Choice Prize za 2016. leto. Očesna Klinika Svjetlost je tako postala prvo hrvaško podjetje s to dragoceno nagrado, ki se dodeljuje na podlagi rezultatov ankete, raziskavi mnenja strank in tržnih raziskav. Izbirni postopek med drugim vključuje analizo družbeno odgovornih projektov in analizo javnih virov informiranja.

Nagrado, ki jo dodeljuje Evropska krovna organizacija za raziskovanje kakovosti je namenjena za najboljša svetovna podjetja, javne uprave in organizacije, ki poudarjajo kakovost in inovativnost svojih storitev in izdelkov. Tako se je Klinika Svjetlost našla v družbi nekaterih največjih svetovnih podjetij, kot so Philips, UniCredit banke, Air Canade in japonske Konica Minolte, ki so bile odlikovane v preteklih letih.

Na začetku oktobra Klinika Svjetlost v Cannesu je prejela nagrado “Best Regional Hospital“, ki jo dodeljuje Evropski poslovni svet (Europe Business Assembly, Oxford, UK), in ki nagrajuje odličnost v kakovosti in upravljanju. Nova evropska nagrada je še ena potrditev visokega standarda poslovanja in kakovosti, ki jo Klinika ponuja svojim pacientom.

Na podelitvi nagrad v Berlinu, nagrade je prejelo vse skupaj devetinsedemdeset (79) podjetij, bolnišnic, podjetja javne uprave in organizacije iz različnih sektorjev iz vseh kontinentov. V imenu očesne Klinike Svjetlost nagrado je sprejel doc. dr. Ratimir Lazić, voditelj oddelka retine Klinike Svjetlost. „Zelo sem vesel, da sem v imenu Klinike Svjetlost sprejel nagrado pred številnimi predstavniki mednarodne poslovne skupnosti. Novo priznanje, ki smo ga sprejeli je dodatna spodbuda, ki nam daje motivacijo za nadaljnji napredek. Tudi naprej bomo nadaljevali v smeri, v kateri smo začeli – zaupanje vseh naših pacientov, brez katerih danes ne bi bila ena od vodilnih očesnih klinik v regiji“ – je dodal vodja oddelka za retino Klinike Svjetlost, doc. dr. Ratimir Lazić.

Kot priznanje etičnega poslovanja in podjetniške pobude, ki kažejo odlične uspehe na področju upravljanja in kakovosti, Klinika Svjetlost je zmagovalec v zlati kategoriji.