Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

Svjetlost nositelj najvišje bonitetne ocene v letu 2017.

Svjetlost nositelj najvišje bonitetne ocene v letu 2017.
Zahvaljujoč odličnimi poslovnimi rezultati, Klinika Svjetlost je že četrto leto zapored nositelj najvišje bonitetne ocene AAA.
Zagreb, 4. julij 2017. – Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost je prejela prestižno potrditev poslovne odličnosti – najvišjo bonitetno oceno AAA, ki jo na podlagi mednarodnega sistema ocenjevanja podeljuje podjetje Bisnode. Certifikat je potrdilo vrhunskih poslovnih rezultatov Klinike Svjetlost v letu 2016.

Oftalmološka Klinika Svjetlost je že četrto leto zapored izpolnila vse stroge finančno – analitične pogoje, ki so enotni na področju cele Evrope in dobila pravico nositi mednarodni certifikat odličnosti. Certifikat potrjuje tudi to, da Svjetlost sodi v skupino 5% najboljših poslovnih subjektov na Hrvaškem.

Bonitetna ocena predstavlja povprečno bonitetno vrednost poslovnega subjekta. Ocenjevana je na podlagi finančnih kazalcev poslovnega subjekta za preteklo leto in napoveduje poslovanje v naslednjih 12 mesecev. Potrditev je večletnega sistemskega in kvalitetnega poslovanja. Nosilce tega certifikata uvršča v sam vrh med domačimi in EU podjetji, saj se enaki način ocenjevanja opravlja na celotnem območju Evropske unije.