Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Novice
Aktualni dogodki in novice iz Klinike Svjetlost

V Kliniki Svjetlost vid povrnili ameriški zvezdnici Cassandri Gava

V Kliniki Svjetlost vid povrnili ameriški zvezdnici Cassandri Gava
Odločila sem se, da ne bom več čakala, ampak končno naredila ta korak. Bilo je zelo enostavno, neboleče, posega se sploh ne spominjam
»Vse življenje sem bila nesrečna zaradi slabega vida, zdaj pa prvič vidim tako izostreno. V manj kot enem dnevu že zaznavam stvari, ki jih prej nikoli nisem. Pred operacijo sem za nasvet vprašala italijanskega igralca Franca Nera in ameriškega zvezdnika Armanda Assantea, ki sta poseg prav tako opravila na Hrvaškem. Veliko pa je k odločitvi pripomogla tudi moja prijateljica, nekdanja žena ameriškega predsednika Ivana Trump, ki je nedolgo nazaj svoje oči zaupala prof. dr. Nikici Gabrić. Odločila sem se, da ne bom več čakala, ampak končno naredila ta korak. Bilo je zelo enostavno, neboleče, posega se sploh ne spominjam,« je o operaciji oči v zagrebški Kliniki Svjetlost povedala ameriška igralka Cassandra Gava, ki je nastopila v več kot 50-ih holivudskih filmih.

Poseg, kjer so zvezdnici vgradili multifokalno lečo podjetja Zeiss, ki je odpravila njeno kratkovidnost, bralno diotrijo in astigmatizem, je bil dolg manj kot 14 minut.
»Zame je velika čast, da si imena, kot so Gava, Trump, Nero in Assante, ki bi lahko operacijo opravili kjerkoli na svetu, izberejo našo kliniko. To je dokaz, da imamo vrhunsko tehnologijo, strokoven kader in storitve, s katerimi brez težav konkuriramo Združenim državam Amerike,« je poudaril prof. dr. Nikica Gabrić, direktor Klinike Svjetlost. 

»Bilo me je strah, da ne bom videla, zato prvo jutro po operaciji sploh nisem upala odpreti oči. A sem po spodbudah prof. Gabrića končno le pogledala in spoznala, da prvič v življenju berem oglase, ki so oddaljeni več kot 200 metrov. Nikoli še nisem videla bolje,« povedala je igralka.