Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Pravila o zasebnosti

Pravila o zasebnosti

Specijalna bolnica za oftalmologijo Svjetlost/Klinika Svjedlost (v nadaljevanju: Klinika Svjetlost) objavlja „Pravila o zasebnosti“ z namenom zaščite osebnih podatkov, ki nam dajate na vpogled na spletni strani svjetlost.hr/si in socijalnimi omrežji Klinike Svjetlost. Prosimo, natančno preberite „Pravila o zasebnosti“ da bi lažje razumeli kako in zakaj zbiramo, uporabljamo in ščitimo vaše osebne podatke.

Kakšen je namen zbiranja osebnih podatkov?

Dajanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno. Pristop spletni strani svjetlost.hr je prost in ne zahteve nobene registracije od uporabnikov. Osebne podatke zbiramo da bi čim bolj kvalitetno obdelali zahteve za termine v Kliniki Svjetlost, odgovorili na vaša vprašanja in vas obvestili o obstoječimi in novimi vsebinami in storitvami, ki jih ponujamo samostojno ali v sodelovanjo z našimi partnerji.


Kdaj zbiramo podatke?

Vaše osebnih podatkov dajate na vpogled in uporabo pri szpolnjevanju „online obrazca za naročanje“ na spletni strani svjetlost.hr/si ali uradni Facebook strani Klinike Svjetlost, pri prijavi na newsletter, pošiljanjem vprašanja na elektronsko pošto info@svjetlost.hr ali split@svjetlost.hr ali s prijavo na nagradne razpise na spletu ali družabnih omrežjih Klinike Svjetlost.


Katere osebne podatke zbiramo?

Na našim internet stranicama ili s njom povezanim stranicama Klinike Svjetlost na društvenim mrežama prilikom ispunjavanja „online forme za naručivanje“, registracije za newsletter ili tijekom korespondencije elektroničkom poštom ili drugim elektroničkim kanalima komunikacije te prilikom sudjelovanja u online nagradnim natječajima može biti zatraženo da nam ostavite svoje ime i prezime, adresu elektroničke pošte, broj telefona, datum, mjesto i godinu rođenja, broj telefona, mjesto stanovanja te dioptriju.
 
Na spletni strani in družabnimi omrežji Klinike Svjetlost pri izpolnjevanju „online obrazca za naročanje“, registraciji za newsletter ali pri dopisovanju po elektronski pošti ali drugimi elektronskimi kanali ter pri sodelovanju v nagradnih razpisih možno je da se od vas zahteva da pustite svoje ime in priimek, hišni naslov, telefonska številka, datum, mesto in leto rojstva, ter podatke o dioptriji.


Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Podatke ki zbiramo uporabljamo z nemonom da:
  • personaliziramo veše uporabniške izkušnje in vam ponudimo vsebino ali storitve za katere ste največ zainteresirani
  • izboljšamo funkcionalnost naše spletne strani in družabnih omrežjih u namenom dvigovanja kvalitete naših storitvah
  • omogočimo boljšo in hitrejšo soritev v odgovoru na vaše vprašanje ali zahtevo
  • lažje organiziramo promocije, nagradne razpise, raziskovanja ali druge podobne vsebine


Kako ščitimo vaše podatke?

Držimo se določenih smernic za zaščito osebnih podatkov in procesov, ki preprečujejo pristop neoblaščenim osebam dostop do vaših podatkom . Neoblaščeni vstopi v osebne podatke so izrecno prepovedani.


Ali uporabljamo „piškotke“ (eng. „cookies“)? 

Ja. „Cookies“ so majhne podatkovne datoteke, v katerih spletne strani ali ponudnik storitev, na vašem računalniku hranijo svoje podatke (če je to omogočeno z vaše strani) ter pri vsakem novem obisku pomagajo hitrejšemu in učinkovitejšemu aktiviranju informacij, podatkov in nastavitev, ki ste jih že prej potrdili v prejšnjih brskanjih. Podatki, ki jih „piškotke“ zbirajo, nam omogočajo razumeti vaše preference na podlagi prejšnjih in trenutnih dejavnosti, ki jih opravljate na naši strani in nam omogočajo, da vam lahko ponudimo prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika.

Če nočete, da v vaš računalnik shranjujemo „piškotke“ s spletne strani svjetlost.hr jih lahko izklopite v Internet brskalniku na način, da izberete to možnost s klikom na Orodja-Možnosti (Tools-Options). Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene.


Povezave na druge spletne strani

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Morate pa vedeti, da s tem, ko ste uporabili povezavo in tako zapustili našo stran, da nimamo nikakršne kontrole nad drugimi spletnimi stranmi. Zato ne moremo biti odgovorni za varstvo in zasebnost glede podatkov, ki ste jih posredovali pri obisku druge spletne strani, saj se ta pravilnik o zasebnosti ne uporablja za druge spletne strani. Prosimo, preberite pravilnik o zasebnosti, ki se nanaša na te spletne strani. Želimo zaščititi integriteto naših stran ter so vse povratne informacije o morebitnih kršitvah pravilnika o zasebnosti na teh straneh izjemno pomembne. 


Upravljanja z osebnimi podatki

Klinika Svjetlost ne bo prodajala, distribuirala ali posredovala vaših osebnih podatkov brez izrecnega soglasja tretjim osebam razen v zakonsko določenih primerih.

Prav tako, če je treba zaradi uresničevanja nekaterih funkcionalnosti, vsebin ali storitev z naših spletnih strani, menimo, da se s svojim pristankom na predmetno vsebino strinjate, da vaše osebne podatke posredujemo našim partnerjem, da bi lahko uresničili te funkcionalnosti. Zagotovili bomo, da bodo naši partnerji vaše osebne podatke obdelovali na način, ki je predviden s Pravilnikom o zasebnosti.

Vaše osebne podatke lahko uporabimo, da bi vam pošiljali posebne ponudbe ali informacije, ki so iz vašega interesnega področja, so pa povezane z našimi storitvami.

Če menite, da vaši podatki, zbrani in uporabljeni na zgoraj navedeni način, niso pravilni ali želite, da nehamo z uporabo, prosimo, da nas kontaktirate po telefonu ali e- pošti. 


Hrvaška
info@svjetlost.hr
tel: +385 1 777 5656 

Zadnja sprememba: 27.09.2017.