Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Storitve
Prof. dr. sc. Nikica Gabrić je opravil prvo lasersko odpravo dioptrije na Hrvaškem. Klinika Svjetlost se z lasersko odpravo dioptrije ukvarja že 22 let.

Diagnostika in tehnologija

Biomikroskop autotonometar autorefraktometar keratometar Vse naše ambulante so opremljene s sodobnimi oftalmolšimi mizami z avtomatskimi stoli za paciente in biomikroskopijo za pregled očes s povečavo.
Biomikroskop uredjaj za pregled detalja oka Vsaka ambulanta ima avtomatski kerato-refraktometer, ki odčita pacientovo dioptrijo in ukrivljenost očesne roženice, ki se nato dodatno testira s preverjanjem branja na daljavo s poskusnimi okvirji in stekelci z različnimi dioptrijami. V vsaki ambulanti nahajajo standardizirani digitalni zasloni za preverjanje vidne ostrine na daljavo in tablice za preverjanje vidne ostrine na bližino.

Auto refraktometar Že 6 letimamo naše medicinske izvide v elektronski obliki ki so shranjeni na serverju ter so na voljo zdravnikom v vsaki ambulanti vsake od naših klinik. Po želji lahko pacient dobi kopijo izvida. Tudi slike preiskav so shranjene v digitalni obliki.

Vse naše čakalnice so prostrane in opremljene z udobnimi fotelji, aparati za brezalkoholne pijače in sanitarnimi prostori, katerih urejenost se preveri vsako uro. V vsakem nadstropju je nameščen informativni pult z usposobljenimi zaposlenimi, na katere se lahko pacienti obrnjeo s svojimi dodatnimi vprašanji.