Klinika Svjetlost

Hvala! Vaša zahteva je sprejeta. Kmalu vas bomo kontaktirali.

Naročite se na pregled online

PRIVOLITEV za obdelavo osebnih podatkov za namene naročanja:

Specialna bolnica za oftalmologijo Svjetlost

Pooblaščena oseba za zaščito osebnih podatkov:


voditelj@svjetlost.hr
Storitve
Prof. dr. sc. Nikica Gabrić je opravil prvo lasersko odpravo dioptrije na Hrvaškem. Klinika Svjetlost se z lasersko odpravo dioptrije ukvarja že 22 let.

Poseg in okrevanje

Operacijski poseg plastične kirurgije je možen tudi ambulantno z lokalno anestezijo. Odvisno od vrste lahko poseg traja od nekaj minut (odstranitev bradavic ali ječmena) pa do pol ure pri operaciji dvigovanja ali korekcije vek. Po operacije lahko pacient oddide takoj domov. 

Kako poteka postoperativna nega?

Po operacijskem posegu dobi pacient zavoj preko operiranega dela veke, ki pogosto ne moti vida. Potrebno je uporabljati hladne obloge in antibiotske kreme, po priporočilu zdravnika. Včasih nastanejo začasne modrice, ki izginejo po približno desetih dneh. 

Kako pogoste so kontrole po posegu?

Prva kontrola je naslednji dan po posegu, poznejše kontrole pa so odvisne od vrste posega. Običajno so po preteku tedna ali dveh po operaciji. Po nekaterih posegih je potrebna odstranitev šivov, kar se izvaja ambulantno in je neboleče. Za najboljše rezultate operacije je včasih potrebno tudi nekaj tednov pooperativne rehabilitacije. 
NAROČITE SE

X2 prof.dr.sc. Ivana Mravičić

Kirurg strabolog
Plastična kirurgija